Moja momentálna motivácia

Krásny deň prajem
    Dúfam, že máte všetci dobrú a pozitívnu náladu. Musím sa vám priznať, že posledný mesiac tá moja, nebola úplne najlepšia a najenergickejšia.  Každý z nás má občas obdobie, kedy jednoducho nefunguje pár vecí, ktoré nás žerú zvnútra rovnako ako zvonku. Otázka však znie..Čo je príčinou negatívnej nálady a postoju k určitým situáciám? 
     Pre mňa osobne, je to súhrn vecí, ktoré má obklopujú a v tom danom momente mi nie sú najpríjemnejšie.  Ľudia dokážu urobiť druhému človeku zo života peklo a možno si to ani neuvedomujú. Ja sa riadim heslom: "Ľudia do našich životov prichádzajú a odchádzajú"..čo je samozrejme logické. Netreba sa na nich príliš viazať, aj keď je to občas nemožné.  To by si mal uvedomiť každý z nás.
Z môjho pohľadu je dobrá nálada tá najdôležitejšia, preto sa snažím vystupovať tak, aby si nikto nevšimol, že aj ja mám občas osobné problémy. Mám rada usmievavých ľudí, ktorí berú život ako stále opakujúcu sa hru. Keď prehrajú, môžu začať opäť odznova. Milujem ten prístup a som odhodlaná zmeniť niektoré svoje postoje. :) 
     Dúfam, že touto cestou sa zbavím zbytočného stresu, ktorý má obklopuje neustále. Za niektorých ľudí v živote som nesmierne vďačná a verím, že v najbližšej budúcnosti sa bude môj život uberať len tým správnym smerom. Budem robiť veci, ktoré má napĺňajú a nebudem sa zaoberať zbytočnosťami, ako som sa zaoberala doteraz. Moja motivácia je naozaj veľká a som zvedavá, či to ustojím! :)

 
     PS: Po malej motivačnej chvíľke, pridávam pár fotiek jednoduchého čierno-bieleho outfitu, s ktorým si myslím, že mi celkom fajne ladia vlasy. O vlasoch sa chystám napísať samostatný článok, keďže som si od mojich 13.-rokov prešla naozaj obrovskými zmenami, čo sa týka strihov a taktiež farieb. Milujem zmeny a zmeny milujú mňa. Teri ♥














































6 komentárov:

  1. Na článek o vlasech se těším, sluší ti to :)

    Mám to stejně, i když nemám zrovna dobrou náladu, před ostatními se snažím vystupovat s úsměvem.. nikdo nemá rád bručouny a navíc, pozitivní přístup přinese pozitivní změny:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem si zlatá :)
      Máš úplnú pravdu, presne tak to mám v živote aj ja :)

      Odstrániť
  2. Ja tiež niekedy nemám najlepšiu náladu a u mňa sa to odvíja najmä od počasia a ešte od môjho šéfa v práci, ktorý je veľmi negatívny človek a stačí, že ho vidím, klesne mi hneď nálada :)
    Inak pekný blog, sledujeem :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Dobrá nálada má viac faktorov a počasie je taktiež jedným z nich. :) Ja mám našťastie v robote pohodičku. Držím palce, skús sa cez neho nejako preniesť, ale úprimne ti ho teda nezávidím. :P :)

      Odstrániť