Adidas Superstar Shoes

Ahojte
     Ako ste si už z názvu mohli prečítať, dnes pridávam tzv. "teniskový" článok. V poslednej dobe si začínam uvedomovať, že som naozajstný topánkový maniak. Myslím si, že väčšina z vás túto chorobu veľmi dobre pozná. Časom zisťujem, že nie som jediná, ktorá je nakazená touto zvláštnou "epidémiou". Každý z nás má predsa slabosť pre určitú vec. U mňa osobne je tá (dajme tomu) "slabosť" naozaj rozsiahla. Milujem všetko, čo si na seba môžem obliecť, hodiť alebo obuť ...a presne do tejto skupiny patria aj topánky.


    Moje nové krásky, ktoré som si okamžite zamilovala, sú nesmierne pohodlné  a hodia sa takmer ku všetkému. Nemám rada prečačkané a rôznofarebné tenisky. Riadim sa pravidlom " čím menej, tým viac". Zbožňujem minimalizmus a jednoduché farby, no napriek tomu si rada dám červený rúž alebo nejaký nezvyčajný kúsok, ktorý nie každý ocení. Ak pravidelnejšie čítate môj blog, tieto veci ste si už dávno mohli všimnúť. Sú to síce maličkosti, no myslím si, že i takéto drobnosti robia človeku svoj osobitý štýl a povahu. :)
     Nechcem tu písať nejaké silno motivačné veci, aby som vás neunudila k smrti a preto by som sa radšej presunula k tej podstatnejšej časti. Tenisky som zakúpila v obchodnom dome Carolina v Ostrave. Tieto nové prírastky sú značky Adidas, presnejšie Adidas Superstar Foundation Black. Ak sa vám mám priznať, už dlhšiu dobu som rozmýšľala nad kúpou nejakých "adidasiek no nejak som sa nevedela rozhodnúť či ich naozaj potrebujem. Nakoniec som povolila a teraz som z nich nadšená. Hlavným dôvodom tejto kúpi boli moje polorozpadnuté čisto čierne AirMaxi, ktoré pomaly dožívajú. Som si vedomá toho, že nie každému sa budú páčiť, no mňa viac než ohúrili. Pridávam pár fotiek. Teri :)



  
































































4 komentáre:

  1. ja naopak planuju adidas superstar, ty bilo-cerno-zlate :) uz se na ne tesim, protoze jsem slysela, ze jsou opravdu pohodlne :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Také jsem naprostý maniak na boty! Superstary se teď poslední dobou nějak rozmohly a musím uznat, že se mi opravdu začínají líbit! :)
    The Colorful Blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú naozaj pekné a pohodlné. :) No na druhú stranu som zvedavá, čo tieto topánočky vydržia.:)...

      Odstrániť