úprimosť??? I Outfit

Ahojte
      Prajem krásne depresívne poobedie. V poslednej dobe som si všimla, že som nejaká moc precítená a zažívam nespočetne veľa stresu. Dokážem sa vystresovať úplne z neznámej príčiny a všetko si vyčítam. Samozrejme, viem, že to nie je dobré, ale zastaviť sa to jednoducho nedá. Dokonca aj moje okolie si to všimlo, keďže som pomerne pohodový typ človeka. V piatok som bola ako obvykle v robote a toľko zlých vecí sa mi už dlho naraz neprihodilo. Môžem sa otvorene priznať, že som sa tam skoro psychicky zrútila, kvôli úplnej banalite. :D Asi si všetko až moc pripúšťam. Netýka sa to len udalostí a zážitkov, ktoré sa v mojom živote udejú, ale bohužiaľ aj ľudí. Rada ich spoznávam a bavím sa s nimi. Najviac mi dokáže ublížiť keď z nejakého určitého dôvodu prerušia kontakt a nepovedia na rovinu prečo. :) Áno, tí ktorí ma poznajú potvrdia, že ja som niekedy až moc úprimná a mohla by som ubrať. Napriek tomu si myslím, že úprimnosť by sa zo všetkých vlastností človeka mala ceniť najviac.  Falošní ľudia tu nemajú čo robiť. Každý sme bohužiaľ nejaký a skĺbiť dve povahy dokopy, je niekedy naozaj zložité, až si môžem dovoliť tvrdiť, že nemožné. Hovorí sa, že protiklady sa priťahujú, no len na určitú dobu. V podstate je to viac než pravda, len sa na tým treba občas zamyslieť.  Teraz nemyslím výzorovo, ale samozrejme povahovo. Ja som napríklad hnedooká bruneta a páčia sa mi chlapi s modrými očami, na tom nie je nič zlé. :) Ide mi len o to, že by sme nemali strácať čas s ľuďmi, ktorí nám zato nestoja a našou prioritou by malo byť spoznávať každý deň nových a nových..Byť úprimný taktiež nie je povinnosť, no je to možnosť, ako byť z časti lepším človekom a to si ja cením. :)






































...

 Dnešný outfit nie je práve najfarebnejší, no vystihuje moje pocity a moju momentálnu náladu. Myslím si, že každý by sa mal obliekať tak, ako mu je pohodlné a neriadiť sa ostatnými. "Fashion blogy" by nemali byť o prikázaných kombináciách, ale o inšpirácií pre ostatných. Noste to, čo sa páči vám! To je moje motto. Rada poradím a som nesmierne vďačná, keď dostanem nejaký novy komentár, alebo kompliment k môjmu štýlu obliekania. Každého človeka to poteší a ten, ktorý tvrdí, že nie..klame.:) 

...



     


































...

     Ako môžete vidieť na fotkách ladila som čierny kabát s *nohavicami rozšírenými na lítkach*, tzv. zvoncové rifle. Špicaté lodičky a slnečné okuliare tohto tvaru, podľa môjho názoru, pridávajú do tohto outfitu, niečo ako šmrnc. :)
     Teri ♥

...


   
    





















































































































































7 komentárov:

  1. Super fotky, vyzeráš ako badass :D páčia sa mi hrozne okuliare a rifle! thumbs up!

    Bari Bircak

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha ďakujem :D .. a od teba si to naozaj cením :)

      Odstrániť
  2. Vidím, že v tej zlej nálade nie som sama. Zažívam úplne to isté. Asi bude niečo vo vzduchu alebo vo vode. :D
    Victoria's secrets

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sme asi na rovnakej vlne :D Hádam to čoskoro prejde :) :D

      Odstrániť
  3. vyborny outfit :) tie rifle s tymi topankami sedia ako rit na serbel :) inak mozem jednu otazku? Ty mas pod riflami silonky? :-O

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne :) a áno mám, lebo v tomto jarnom počasí by som bez nich asi dlho vonku nevydržala :D

      Odstrániť
    2. wow to si jedna z mala co nosi silonky pod rifle :-O mne sa za to kamosky smeju ale co ked mi je zima... a to mas cele silonky ci samodrzky?

      Odstrániť