My Fake 3D lashes?!

 Čaute, ahojte
     Ako trávite prázdniny a dovolenky? Dúfam, že si ich užívate viac ako ja. Momentálne sedím doma a liečim sa ..zas a znova. Mám pocit, že ak sa raz, za ten uhorský rok odhodlám začať písať, vždy píšem o tom, aká som chorá. Nejdem sa už sťažovať, radšej sa napijem z môjho "chutného"čaju od kašľu, ktorý mi tu stojí na stole a čaká kým si ho všimnem. Nazdravie.

      Dnes som sa rozhodla písať o "umelom" skrášľovaní". Keďže chodím pravidelne na 3D mihalničky, napadlo mi, žeby som o tom mohla konečne niečo napísať aj takto verejne. Každá žena, či dievča, sa chce páčiť a vyzerať dobre, preto používame make-up a iné skrášľovacie produkty. Niektoré baby si bielia zuby, iné chodia na gélové nechty (vlastne väčšina chodí na gélové nechty :D), dávajú si napájať umelé vlasy a robia podobné veci, ktoré iní ľudia odsudzujú.  Otázka je však "prečo?". Ja osobne som zástancom toho názoru, že ak sa dievča necíti sebavedomo a tieto "procedúry" jej k tomu dopomôžu, tak prečo nie... Samozrejme je rozdiel, keď je žena prirodzená a občas si zájde na nechty, lebo svoje má zlé a lámavé. Narozdiel od ženy, ktorá sa už ani nemôže považovať za ľudskú bytosť, ale skôr za umelú barbie.
     
     Moje prirodzené mihalnice sú a vždy aj boli veľmi riedke a nekvalitné. Každé ráno som si na ne nanášala "kilá" špirály a trvalo mi to dobrých 20 minút. Neboli ani dlhé, ani husté. Keďže som vždy sledovala blogy a vlogy, kde sa dievčatá líčili, videla som, aký rozdiel urobí nalepenie umelých rias na tie vaše. Postupne som začínala s občasným lepením "jednorázoviek". Neskôr som si tieto mihalnice lepila každý deň, lebo bez nich mi oko prišlo nepekné a "malé"(čo boli samozrejme len moje domnienky). Pár mesiacov potom, som videla na jednej mojej dobrej kamarátke práve tieto 3D mihalnice a vtedy som sa pevne rozhodla, že ich vyskúšam tiež.

Moje mihalnice so špirálou.- rok 2015











    
Moje 3D mihalnice.- rok 2016












































     Najskôr som chodila k jednej zlatej babe, ktorá mihalničky robila fajn, ale boli na mňa moc jemné, krátke a vypadávali mi. Pred letom 2016 som prvý krát prišla do salónu k Natálke, ktorá mi ich spravila presne podľa mojich predstáv. Husté, dlhé a pevné (môžte ich vidieť hore, na dvoch predošlých fotkách). Kúpila som si sérum REALASH, keďže som mala mihalničky po tých prvých mesiacoch totálne zničené.






















     Toto sérum sa pohybuje v cene okolo tých 50 eur. Kúpa však stála zato a moje riasy boli konečne zregenerované, 3-krát hurá :D. Nie je to žiadna reklama, ani nič podobné, naozaj sérum 100% odporúčam. Chodím ku nej doteraz a mihalničky mám vždy nádherné. Ak bývate v okolí Žiliny a mali by ste niekto záujem, určite mi napíšte správu, ja vám s radosťou poradím a dám kontakt na Natálku. 
     To by bolo z dnešného článku všetko, ešte vám pridám jednu koláž, kde zreteľne uvidíte moje mihalnice po zregenerovaní a následne po nalepení. PS: Umelé nechty nenosím. :P
     Krásny zvyšok dňa a týždňa prajem všetkým.


Mihalnice od Natálky.♥
















Teri ♥














    

4 komentáre: