Outfit Winter Go!

Ahojte

     Po prespatom víkende sa vám hlásim plná energie. Raz začas je dobré si dať vypínak a trošku zregenerovať organizmus. Pôvodne som chcela začať žiť zdravšie, ale veď to poznáte .."Začínam až od pondelka..". Môj problém je v tom, že milujem jedlo a jedlo miluje mňa. Celé je to taká nepísaná  "Love Story". Môj najväčší problém má meno cukor. Je pravda čo sa hovorí, ..cukor je droga. Horšia droga ako alkohol, cigarety alebo kofeí. Človek musí mať naozaj silnú vôľu aby si ho odpustil. Viem, existujú aj zdravé cukry, ktoré ho vedia nahradiť. Problém je však ten, že väčšinou mám chuť napríklad na Snickers alebo na Kit-Kat a nie na pomaranč. Žiaľ leto sa pomaly blíži a ja som pevne rozhodnutá, že sa začnem stravovať zdravšie a samozrejme sa viac aj hýbať.  Len ten fakt začať, je pre mňa jednoducho mordor. Myslím, že dnes si ešte doprajem, keď je tá nedeľa! :D
     Keďže sú vonku totálne mrazy a človek by si myslel, že už by mohli prejsť (no stále nič), pripravila som si pre vás jeden z mojich každodenných outfitov. Teplá čiapka a šál sú momentálnym základom zdravej imunity, hlavne pre človeka ako som ja, ktorý je stále chorý. Ako som už spomínala v jednom z mojich minulých článkov, dá sa obliecť pekne a takisto teplo. Síce nie som moc nadšenec zimy a radšej mám jarné až letné počasie, snažím sa experimentovať s farbami a doplnkami. Veľkým mínusom v tomto mojom "experimentovaní" je, že moje najobľúbenejšie farby sú čierna, biela, bledo-hnedá a ďalšie, ktoré sú ladené do zemitých tónov.  Musíte ale uznať, že aj tak sa ich snažím kombinovať trošku viac. :)
    Na dnes, je to asi všetko, čo by som vám chcela zdeliť z môjho pomerne nudného života a idem sa radšej poriadne najesť! Pekný deň všetkým. :)



















































2 komentáre: